Ser framför mig en spännande höst med mycket som händer på mottagningen. Sedan i våras har jag pluggat till hudterapeut för att komplettera mina kunskaper i det området då jag ofta möter problem som acne,rosacea och eksem. Jag räknar med att vara klar framåt hösten.Det blir toppen att komplettera det med Bioresonansterapin. För till årsskiftet,om ben och armar är i behåll😉 kompletterar jag min verksamhimageet genom att ta över min kollegas företag och lägga till det till min befintliga verksamhet. Företaget jag kommer att ta över är Gittas Cosmetic som jobbar bl.a. med medicinsk hudvård. I dagsläget gör jag min praktik hos Birgitta Forslund som startat och drivit Gittas Cosmetic i 20 år. Jag lär mig massor varje dag och ser mycket fram emot att möta dig och dina behov mot balans både på insidan och utsidan. Hon kommer även efter mitt övertagande vara en mentor åt mig och finnas kvar i huset med sin kunskap och fortsatta samarbete med vår hudläkare Dr Maria Olsewsky . Onsdagen den 28/10 från kl 17:00 är det ÖPPETHUS!! Gittas Cosmetic tillsammans med Dr Maria Olsewsky firar 10 år i Länghem. Alla företagen i huset är öppna och vi kommer att ha massor på gång till dess och öven fina erbjudanden. Mer om det längre fram. Hoppas vi ses då!

Dela detta inlägg...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone