Utökning av företaget!

Hej i höstrusket!

Här smider vi planer på högvarv inför årskiftet då jag kommer att utöka min verksamhet. Jag kommer att fortsätta att driva Allergimottagningen på samma vis med hälsan i fokus samtidigt som jag kommer att ta över Gittas Cosmetic som ligger i samma lokaler. Jag kommer då oxå erbjuda olika former av ansiktsbehandlingar, vaxning, färg och form av fransar och bryn. Samt fortsätta försäljningen av Wise naturkosmetic och Exuviance. Gitta kommer få lite fler dagar ledigt i veckan men kommer ändå finans kvar i huset som assistent åt vår hudläkare Dr Maria Olsewsky. Förhoppningsvis förevig tid även finnas som min mentor😊. På hudvårdssidan kommer jag att jobba vidare i Gittas anda. Det är förresten hos henne jag gjorde min praktik under utbildningen till hudterapeut👍🏼. Jag ser verkligen fram emot att ta hand om och vägleda dig som behöver en knuff i rätt riktning, både vad det gäller insidan och utsidan.

Var rädd om dig och ha en fin dag🍂🍁🍂🍁

Dela detta inlägg...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone