Nu närmar det sig..

Nu närmar det sig inte bara jul utan även mitt efterlängtade övertag av Gittas Cosmetic. Till årskiftet händer det. Fast egentligen blir det i mellandagarna då Gitta har jobbat färdigt och jag jobbar några strödagar. Ska bli så kul att få komma  i gång. Att pussla i hop hudvården med helhetshälsan och Bioresonansterapin som jag hållet på med länge i min verksamhet känns helt rätt och kommer att bli en toppenkombo! Nu ska jag i väg för en intervju med Svenljunga Tranemo tidning. Välkomna in😃

P.s har du det stressigt i julhandeln kom in till oss en stund i Länghem, andas och njut under tiden ordnar vi presentkort som passar till både ung,gammal, man eller kvinna D.s

 

 

Dela detta inlägg...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone