Januari har gått och vi är en bit in i februari. Jag känna mig varm i kläderna med min nya del i företaget och fått förmånen att möta många av Gittas (min företrädare) stammisar. Det är spännande att ta över hudvården efter en så duktig och erfaren hudterapeut samtidigt är jag tacksam för allt hon lärt mig. Det som är extra roligt är att jag plussar på med min befintliga verksamhet (Bicom Bioresonansterapi) där jag jobbar med helhetshälsan. Så nu städar jag både på insidan och utsidan av kroppen. Välkommen att höra av dig med dina frågor kring din hälsa. Som ex dålig mage,seg och trött,glåmig hud, önskan om föryngring och minimera rynkor, mer lyster till huden, acneproblem eller att du lätt blir förkyld m.m. Bilden är på en soluppgång från en härlig morgonpromenad. Det är bl.a. så jag hämtar kraft och energi.

 

Dela detta inlägg...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone