Vilken känsla när det står 17 grader på termometern.Då finns det hopp om våren☀️ det är nu vi som människor vaknar på nytt och har möjlighet att samla extra kraft. Känner du dig trots våren trött seg och hängig kan det vara så att det fattas dig något i kroppen. Som ex D-vitamin. För dig som vill kolla över din kropp och dina behov hjälper jag dig med Bicom Bioresonansterapi som är en teknisk avancerad diagnos och behandlingsmetod. Jag mäter av din kropp och ditt energisystem för att se om du har några obalanser eller blockeringar. Jag mäter också känsligheter mot livsmedel och ev belastningar av ex kemikalier, metaller, candida, mögel, parasiter. I samband med det tillfället får du också kost och livsstilsrekommendationer. Utifrån den information som kommer upp så kan du även välja att gå vidare och börja behandla med Bicom Bioresonansterapi (frekvensmedicin). Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig.💐💐💐

P.s onsdagen den 20/4 har jag stängt från kl 14 då jag är på utbildning D.s

Dela detta inlägg...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone