I morgon onsdag är det dax för avresa till vår hudläkare och hennes klinik i Tyskland. Det ska bli super spännande att få gå bredvid och följa arbetet där. Vi kommer fördjupa oss i problemfötter men givetvis följa det övriga jobbet som utförs där. Jag reser med min föregångare Gitta Forslund och vi kommer även utföra lite utbyte tillsammans där vi ska skola hudterapeuterna på plats. Så detta blir en resa som kommer att fylla på med mycket inspiration. Alltså är jag inte på plats resten av veckan. Jag kan nås via mail, eller telefonsvarare som jag kommer att kolla av någon gång emellan åt. Vill du boka en tid går det alldeles utmärkt att göra det via hemsidan eller fb. Vi ses på måndag igen😃

Dela detta inlägg...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone